Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

7 gånger Louis Vuittons Virgil Abloh visat att han är en stilikon

Virgil Abloh är just nu en av modevärldens hetaste namn och i veckan blev han utsedd till Louis Vuittons nya designer. Jag har därför listat 7 gånger då Virgil visat på att han rent stilmässigt är värd sin nya plats på Louis Vuitton.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-03-28 10:42  |  Lästid: 2 minuter

Att Virgil Abloh har blivit utsedd till Louis Vuitton nya designer är bara ytterligare ett bevis på att streetwear är den dominerande modestilen just nu. Fendi, Burberry, och Helmut Lang är High-end märken som idag skapar streetwear-inspirerade kläder som faktiskt är snygga och användbara. Louis Vuitton har efter samarbeten med både Supreme och Fragment design visat att även de kan skapa streetwear-influerade kläder. Och som grädden på moset så stod det i början av veckan klart att modeskaparen och kreatören Virgil Abloh (Off-White) tar över rodret som ny designer för det anrika modehuset.

Virgil Abloh är el hombre de la hora och har ända sedan starten av sitt egna märke Off-White varit en länkande kraft mellan Streetwear och High-end mode. Han har även en stil som är långt mer unik än många andras. Han vet hur man bär upp en kostym på bäst sätt med en avslappnad look och han vet hur man klär sig i oväder. Jag har därför listat 7 looks där Virgil Abloh visar på en grym stil och bevisar att han stilmässigt är värd platsen som Louis Vuittons nya designer.

Virgil Abloh med kompisen Heron Preston utanför Berns i Stockholm.

 

Virgil bevisar att sneakers och kostym går hand i hand.

Till vänster: Supreme x The North Face. Till höger: Off White Varsity-jacka

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-04-02 15:35