Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

adidas släpper kläder tillsammans med C.P. Company

Nyheten om att C.P. Company och adidas samarbetar får fotbollsfansen att jubla!

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-08-19 18:47  |  Lästid: 2 minuter

Under de senaste åren har vi sett ett ökat användande av både Stone Island och syster bolaget C.P. Company, och det är inte längre enbart på läktarna som plaggen hör hemma. Så när nyheten om att det italienska klädmärket C.P. Company och adidas släpper en kollektion tillsammans blev både modeintresserade och fotbollsälskare glada. Jag kan själv inte komma på ett bättre samarbete två märken mellan som skulle vara så perfekt anpassat för modeintresserade-fotbollsälskare som samarbetet mellan C.P. Company och adidas.  

Kollektionen består av plagg och skor som är som skräddarsydda för läktaren och för personer som gillar C.P. Company. Bland sko-modellerna finner man klassiska modeller som adidas Marathon och Samba som i flera år har varit favoriter på fotbollsläktarna. Men modellen som sticker ut lite mer är den nya adidas modellen Kamanda som är känd för sin speciella sula och klassiska överdelen vilket har gjort att skon har uppmärksammat online. Plaggen består av en T-shirt, hoodie, Zip-shirt och en jacka med klassiskt C.P. company utförande, med skydd för ansikte och ögon med bland annat insydda glasögon och skydd-fönster för armbandsur placerat på vänstra armen.

adidas Samba x C.P. Company

adidas x C.P. Company Kamara och Marathon

Kollektionen släpps hos utvalda återförsäljare och på adidas.se fredagen den 24e Augusti. Jackan kommer kosta 7999kr och skorna börjar på 1099 kr.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar