Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Äntligen är samarbetet mellan J.W. Anderson och Converse här!

Converse samarbetar med J.W. Anderson för att skapa skorna du vill bära på nyårsfesten.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2017-12-10 17:58  |  Lästid: 2 minuter

J.W Anderson som under det senaste året tagit både modevärlden och streetwearmodet med storm släpper till-för-alla-sneakers. Med retro-inspirerade och färgglada plagg är det lätt att känna igen J.W Andersons distinkta look. Efter succésamarbetet med Uniqlo är J.W Anderson tillbaka med ett nytt samarbete tillsammans med skojätten Converse.

Chuck 70s – Glitter

Kollektionen Glitter_Gutter är en sammansvetsning av J.W Andersons svårtillgängliga och dyra stil tillsammans med Converse ”till-för-alla-sneakers”. Bland annat så har den klassiska modellen Chuck 70s fått en glittrig make-over vilket ger skorna en silhuett som leker med det konservativa modet om vad som är dam respektive herr. Skorna är unisex för att göra de tillgängliga för just alla.

Chuck Taylor – Grid

Förutom Glitter bomben så får vi äntligen en chans att köpa J.W Andersons Grid Converse. Modellen som släpptes exklusivt i London och som sedan blivit en Instagramhit bland sko-dyrkare, kommer släppas tillsammans med Glitter_Gutter den 14:e december.

För att stärka budskapet med kollektionen har den legendariska fotografen Larry Clark fotat kampanjen, och pressmeddelandet lyder. – ”Genom samarbetet hyllar de två varumärkena tillsammans ungdomskulturens pionjär Larry Clark som också fotograferat bilderna för släppet. Samarbetet utforskar det provokativa och modiga i kontrasterande idéer och ideal. ”

Larry Clark har tidigare gjort samarbeten med Supreme.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-12-10 18:11