Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Axel Wahl är veckans bäst klädda på #cafestil

”Våga testa olika former och färger på byxor! ” Är ett av alla tips Axel Wahl ger oss när han berättar om sin stil.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2017-12-08 12:30  |  Lästid: 2 minuter

Axel Wahl är veckans bäst klädda på vårt Instagramkonto. Han är en kreativ person vars Instagramkonto är en riktig inspirationsgruva.  Han berättar bland annat för oss om hur han började sälja handgjorda fingerboards redan när han var 12 år gammal för att lättare kunna investera i sitt stora klädintresse. Utöver att tillverka skateboards för händerna så studerar Axel konst och design i Stockholm. Vi fick en pratstund med den stilmedvetna Västeråsbon där han berättar om sin stil och varför du bör våga bära fler typer av byxor för att utveckla din stil.

 

Vilket plagg lämnar du aldrig hemma just denna säsong?

-En riktigt tjock och varm jacka som skyddar mig mot kylan. Min vaniljfärgade Our Legacy Puffed Funnel jacka är ett sådant plagg som jag använder väldigt ofta just denna säsong.

Beskriv din stil med tre nyckelord!?

-Jag skulle säga att färgerna som grundar min stil just nu är beige/brun och svart/vitt. Eftersom att väldigt många av mina plagg är från Our Legacy, så blir det en nyckel i min stil. Sneakers i lite roliga former kan nog räknas som en nyckel i min stil, till exempel mina Eytys Wave eller Our Legacy Monorunners.

Vems stil inspireras du av ?

@je.sper har en stil som jag verkligen tycker om. Om det inte vore för honom så skulle jag troligtvis inte klä mig på samma sätt som jag gör nu. Jag har det alltid så svårt för att sätta ord på varför jag gillar hur saker ser ut, men skulle gissa en av anledningarna är hur han blandar färger och former på ett väldigt bra sätt. @hififnk_official är ett klädmärke som gör snygga kläder och har många bilder på fina outfits.

Vad är ditt senaste inköp? 

-En CWU-45 bomberjacka i ljusgrå/mint färg som jag köpte secondhand.

Har du något speciellt modetips du skulle tipsa om?

-Våga testa olika former och färger på byxor! Förr så hade jag endast smala svarta jeans och brydde mig nästan inte alls om vilka byxor jag hade på mig. När jag började testa byxor i olika bredd, färg och material så öppnades många nya möjligheter när det gällde att skapa intressanta outfits.

 

@cafestil är kontot där du får stilinspiration från våra läsare, och från redaktionen. Caféredaktionen samlar de snyggaste stilarna utanför redaktionen i Stockholm och resten av landet – och välkomnar alla att tagga oss på #cafestil eller @cafestil för att få en bild publicerad.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar