Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Converse släpper kollektion tillsammans med mannen bakom Kanye Wests eftertraktade merchandise

Att ligga i framkant när det kommer till funktionella plagg i år är ingen nyhet. I veckan kom nyheten om att ACG är tillbaka och Supreme släpper kläder med North Face. I höst gäller det att inte bara bära coolast plagg utan även de mest funktionella. Det är något Converse nu visar att de förstått bättre än andra!

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2017-11-30 15:26  |  Lästid: 2 minuter

Converse är inget märke som är sen på att snappa upp hösttrenden utan levererar nu en kollektion som kommer hålla dig både varm och torr i vinterrugget. Tillsammans med italienska retailplattformen Slam Jam, och Cali Thornhill Dewitt (personen bakom Kanye West Pablo Merch) släpper de nu kollektionen Your Silence Gets You Nothing. Kollektionen är uppdelad i tre olika segment med tre olika släpp. Först ut blir självklart funktionskläderna!

Kollektionen är inspirerad av en generation där yttrandefrihet betyder allt. Man har därför valt att översätta Dewitts design på plaggen till Farsi, Koreanska, Italienska och Engelska så att så många som möjligt ska kunna läsa och ta till sig de budskap man valt att lyfta fram.

Du som älskar den klassiska Convers-skon och envisas med att bära de under vinterhalvåret kommer definitivt få användning för skorna. Den klassiska Chuck Taylor-modellen har fått en rejäl uppgradering och är utrustad med Gore Tex-teknik. Det gör de möjligt att använda skorna under skogsvandringar, liksom i regnigt storstadsväder. Samtliga plagg har kreatören Dewitts design vilket stärker kollektionens uttryck.

Kollektionen finns tillgänglig på Slam Jams hemsida och släpps den 5/12 hos utvalda återförsäljare samt på Converse.com . 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-11-30 16:12