Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Därför väljer jag alltid låga sneakers till sommaren

Att välja skor och typ av sko kan vara knepigt, här kommer några råd som förhoppningsvis kommer göra ditt val lättare framöver.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-04-30 15:09  |  Lästid: 2 minuter

Jag har fått allt fler frågor kring skor och vilka skor man ska leta efter nu till sommaren. Jag tänkte därför dela med mig av min tumregel när det kommer till våren och sommarens skoköp. När man ska köpa nya sneakers så finns det alltid väldigt många olika vägar man kan gå.

Det kan vara färg, material, märke eller look som avgör vilket par man väljer. Sen finns den där regeln jag nästa alltid följer och det är låga sneakers före de höga.

Jag har alldeles för mycket skor, men ändå så skaffar jag fler par och vill ha fler. Skor är det bästa man kan samla på. När jag går igenom min garderob så lägger jag märke till att jag faktiskt bara har ett fåtal höga skor i min samling. Låga är skor är enligt mig både snyggare och enklare att ha till en outfit.

Låga skor fungerar enligt mig till alla typer av outfits, vilket höga inte gör. Dessutom är låga sneakers en favorit till kostym vilket kan vara något att tänka på inför studenten och sommarens andra fester.

Därför är låga sneakers bättre än höga sneakers.

1. Snyggare: Den mest självklara anledningen till varför jag tycker att låga sneakers är bättre är ju för att de är generellt snyggare.

2. Enklare: Det är betydligt mycket enklare att sätta på sig låga skor.

3. Skönare: Det är sommar och varmt, skaffa låga sneakers och slipp onödig svett…

4. Anpassningsbart: Du kommer kunna använda låga skor till fler outfits.

5. Bra till sommarkostymen: Ett par nya fräscha låga vita sneakers är alltid snyggt till en kostym på tillexempel ett sommarbröllop eller studenten.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-05-02 14:33