Annons

Noel Montti
Noel Montti Berglind skriver om sneakers och streetwear för Café.

Annons
 

Eytys visar upp en av vårens coolaste skor

Eytys är ett varumärke som sedan lansering blivit ansedd som ett av de hetaste märkena i skobranchen. En av de trendigaste skorna under hösten var Eytys sko Angel. Sneakern med den bulkiga sulan används flitigt av modeprofiler världen över och blev snabbt en succé för det svenska skomärket.

Till våren visar Eytys upp sin nya slip-on modell – Angelo. Skon är en hybrid av succéskon Angel och en klassisk pennyloafer, där kärleksbarnet blev den coola men även dressade skon Angelo. Man har tagit vara på den bulkiga sulan från modellen angel och inspiration för den övre delen av skon är hämtat från klassiska beefroll penny loafers silhuetten. Skon blir den ultimata mixen av coolt och trendigt men som samtidigt möter den propra stilen.

Annons

Jag kommer bära skon till en kostym då jag alltid envisas med att bära sneakers till en kostym och inte kostymskor. Angelo levererar den silhuetten jag länge letat efter, en sko som funkar lika bra till en kostym som till vardagligt bruk och som inte är en klassisk sneaker.

Skomodellen Angelo går nu att köpa i Eytys butik och online för 2 800kr

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar