Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Fynda på mellandagsreorna! Här är de bästa sidorna för att hitta höstens alla hypade plagg till ett pangpris!

Så var det dags igen för den årliga rean vi alla har gått och väntat på, - mellandagsrean. Det gäller att ha plånboken i högsta hugg och vara redo på att ta snabba beslut om man vill ha rätt plagg i rätt storlek. Men att veta vad man faktiskt är sugen på kan vara svårt. Mitt bästa tips är att verkligen leta efter det plagg man gått runt och suktat efter under hösten och hålla sig ifrån att köpa det första bästa man ser. Jag tipsar här om de bästa sidorna för att köpa de hetaste plaggen från höstens säsong för en billigare peng!

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2017-12-27 17:33  |  Lästid: 3 minuter

När det kommer till att jaga streetwear och high end-streetfashion, är mellandagsreorna ens bästa vän. Just alla olika streetwear plagg går alltid att köpa året runt då standardmodeller ofta är carry-overs (plagg som återkommer varje år). Så till mellandagsrean har man möjlighet att köpa den där lite mer exklusiva jackan eller collage tröjan som man inte hade råd med under hösten, till priset av en vanlig champion tröja. Med de här sidorna kan du hitta t.ex. Vetements kläder runt tusenlappen och sneakers för en spottstyver, det gäller bara att vara snabb vid utcheckningen så ingen hinner köpa din storlek före dig.

1. Caliroots

Den svenska butikskedjan Caliroots var tidiga med att ha en stor och fungerade webbutik som distribuerade till hela världen. Därför finns det ett mycket större lager med märken och kläder, som inte finns i butikerna i Stockholm. På Caliroots.se kan man hitta allt från sneakers till streetwear för en lunchpeng.

2. Farfetch

Farfetch är en samlingssida som säljer produkter från över 900 affärer och märken världen över. Det som är bra med Farfetch är att de agerar distributör från butik till köpare, på så sätt får de direkt tillgång till uppdaterade rabatterade priser på alla varor. Jag kan lova att det går att hitta riktigt bra kap.

Märken som man kan hålla ett öga på via Farfetch t.ex. Off-White och Rick Owens.

3. Ssense

Ssense är en kanadensisk sida fullproppad med grymt highend street mode. Med flera samarbeten med Vetements är Ssense sidan du vill vända dig till för ”instagram-flex” plagg a lá Vetements och Balenciaga.

4. ASOS

Vid det här laget är det svårt att ha missat internet fenomenet ASOS. Den Brittiska online shoppingsidan har alltid något för alla, vinterjackor till kalsonger, asos har det.

5. Mr Porter

Mr Porter är webbplatsen för den ultimata gentlemannen, med en snygg stil och perfekt image. Det som gör Mr Porter så bra är upplevelsen man får när man handlar. När man beställer något så får man ett paket hemskickat med ett handskrivet meddelande. Alltid trevligt.

6. LN-CC

LN-CC är precis som Mr Porter en sida som inte bara säljer kläder utan även böcker och konst. Via sin editorial sida väcker de inspiration hos konsumenten. Här kan du köpa bland annat Raf Simons och J.W. Anderson

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar