Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Här är mina favoriter från Supremes nya kollektion

Under gårdagen släppte Supreme sin lookbook och preview för SS/18. Det är lite av en speciell dag för streetwear entusiaster då man får se vilka plagg man kommer sukta efter under våren. Supreme visar i år upp en bred kollektion med mycket färgglada och fina plagg. Märkets rötter och stilen kommer från New York och det är därför inte helt ovanligt att se skinnjackor med färg och stora pälsar, matchat med råa skate kläder när Supreme visar upp en kollektion. För SS18 har Supreme även tagit fram flera gamla klassiker som det återkommande samarbetet med Playboy och textmönstret "illegal business controls America"

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-02-13 17:37  |  Lästid: < 1 minuter

Det är inte heller ovanligt att Supreme samarbetar med olika konstnärer inför varje säsong och för Supreme SS/18 har det legendariska skatemärket samarbetat med graffitikonstnären Lee Quiñones. Konstskaparen Quiñones är inte helt okänd för de med intresse för streetart och graffiti. Tillsammans med Supreme har Quiñones designat jeansjackor, skateboards, t-shirt och hoodies. Alla plagg matchar det arv Supreme har från skatekulturen i New York. Förutom samarbetet med Quiñones och alla nya fina kläder så får man inte glömma att titta på Supremes accessoar kollektion, som är en av de bästa i modevärlden. I år kan du bland annat köpa en alkoholmätare, en upplåsbar kajak, en katana i nyckelringsstorlek och ja varför inte köpa det stora flipperspelet som redan nu spekuleras säljas för över 70 000kr?

Jag har här valt ut mina favoriter från Supremes nya kollektion.

Första släppet från Supremes nya kollektion är tillgänglig på Torsdag i butik och släpps online den 22a Februari på supreme , samt via deras app.

Dela på Facebook
Tweeta