Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Här är skorna du vill bära i vår

Våren är snart här och det är dags att välja vilka sneakers man ska köpa. Jag listar 11 sneakers jag kommer bära i vår och berättar vad jag tänker på när jag köper mina skor.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-02-03 17:06  |  Lästid: 4 minuter

Snön börjar så småningom tina bort och då gäller det att vara redo att lägga vinterkängorna på hyllan och plocka fram vårens sneakers. I år finns det flera olika trender som kommer avgöra vilka skoval man gör. Att normcore modet fortfarande influerar stark går inte att undgå. Dad shoes tycks bara bli fler och bulksulan är hetare än någonsin. Förutom de relativt fulsnygga skorna så kommer converse vara den nya vardagsdojjan, och passa på att investera i ett par skor som passar både till en kostym som till en vardaglig outfit.

 

Vilken sko man väljer att köpa i vår är enligt mig något av det viktigaste valet man kommer att göra.  När det kommer till vilka skor jag väljer till i vår är det några saker jag tänker på. Jag vill ha så många alternativ att jag kan ha skor efter alla väder och att det inte ska bli ett problem att välja skor på morgonen. Sen är det viktigt att se till att ha ett par som man verkligen inte bryr sig om. Ett par som man kan använda när som helst, och då menar jag verkligen när som helst och då oavsett väder. Man får inte heller glömma att fixa ett par som funkar till uppklädda dagar. Här är skorna jag kommer bära i vår.

 

  1. Converse Golf le fleur

1 000 kr

Converse har under det senaste året fått ett rejält uppsving, ett par som sticker ut är Converse x Tyler the Creator skon i mocka.

 

  1. New Balance 990 V4

 1 999kr

Ett par New Balance är alltid bra att ha av flera olika anledningar. Oavsett modell så kommer ett par New Balance passa till både vardagligt användande och till lite mer dressade looks.

  1. Air max 98

1 400kr

Återupplivningen på en av Nikes finaste Air Max modeller har re-release i år och det är klart att man vill ha fler än ett par. Supreme gjorde bland annat en version av skon för två år sen som har bidragit till skons hype.

  1. Adidas bw army

999 kr

En favorit från förra året är lika användbar i vår!

  1. Common projects Tennis Pro

4 200kr

Common Project är nog det bästa alternativet om man vill ha ett par skor som funkar lika bra till en kostym som till en vardaglig outfit.

  1. Converse suede

Mina favorit converse är all star modellen med lite hårigare mocka. De är snyggast i antingen grått eller svart.

  1. Rick Owens

6 000 kr

Ett lite mer lyxigt alternativ är ett par Rick Owens Ramones. Det här är de skorna jag använt mest under det senaste året. En långvarig favorit.

  1. Eytys Jet

I vår kommer jag att bära Eytys modell Jet till ett par vida byxor.

  1. Dr Martnes x Bape 1641 1400kr.

1 400kr

Dr Martens släppte nyligen skor tillsammans med Bape,  ett solklart alternativ om man vill ha ett par coola skor som funkar lika bra till en kostym som till en vardaglig outfit.

  1. Balenciaga Triple S

6 395kr

Sist men inte minst, den ultimata flex skon. Grym att bära med en rock så passa på att bära dessa under februari och mars månad.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar