Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Här är skorna jag bär i vår!

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-04-15 18:10  |  Lästid: 3 minuter

ÄNTLIGEN är våren här på riktigt, med både sol och värme. Det betyder även att det är hög tid att ta fram alla dem skorna som har gömt sig från all slask under det senaste halvåret. Det är även dags för den tråkiga men högst nödvändiga vårstädningen, men mer om den tar jag sen. Nu fokuserar vi på mitt favoritämne; sneakers.

Nu när värmen faktiskt äntligen börjar märkas av och gatorna har börjat göras rent från grus och smutts har jag äntligen vågat ta fram alla skor jag planerat att ha nu i vår! När jag har gjort mina val  för våren har jag hämtat inspiration från skatemode, men även gjort några mer vuxna och mogna val för att vara mig. Här är de fem par skor jag främst kommer att bära i vår.

Margiela Replica

När jag i början av veckan såg hur bra vädret skulle bli både för veckan och kommande vecka bestämde jag mig för att jag behövde köpa skorna jag faktiskt velat ha i flera år. Den klassiska Margiela-skon ”Replica” som är modehusets verision av den klassiska tyska armeskon Gat. Som idag är en riktig stilklassiker.

Vans x LQQK

Ett par riktigt fräscha skateskor som släpps nu senare i vår har av någon mystisk anledning letat sig fram till min garderob, och jag älskar dom!

Nike x Sean Wotherspoon 97/1

Ni som följer mig vet redan att det här är mina favoritskor den här våren. Det hypade skosläppet sprider färg och glädje i vår.

Converse One Star Suede

Det är något speciellt med mocka när den är lite mer grov. Jag gillar sillhuetten och kommer bära dessa skor såväl till en skinnjacka som till en kostym.

New Balance 990 v4

Kan inte bli för mycket grått i år, och jag kommer att fortsätta att använda mina 990or från New Balance ett tag till. Skorna släpps i originalupplaga i USA nu under våren för orginalpriset på 100$!

Lite kort om vårstädningen som jag nämnde tidigare. De flesta äger plagg som inte används och bara tar en massa plats. Jag tycker att vårstädning är ett perfekt tillfälle att faktiskt rensa sin garderob och samla ihop minst en papperspåse med kläder som man sedan skänker till en orginsation som hjälper personer som inte har det lika bra ställt som gemene man.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-04-15 18:12