Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Här är sommarens 7 bästa huvudbonader – i alla prisklasser.

På semestern är det viktigt att ha rätt hatt på huvudet!

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-06-27 15:17  |  Lästid: 3 minuter

Sommaren är nu i fullgång och snart kommer äntligen den där efterlängtade semester som alla så länge har suktat efter. Långa promenader eller ligga på en solstol hamnar framöver högst upp på to-do-listan för många. Men har du sett till att fixa rätt hatt för att skydda dig mot solen i sommar?

Om det är något vi streetwearfanatiker är bra på så är det just huvudbonader. Kepsar, hattar och mössor är något som flitigt bärs av oss. Jag tänkte därför dela med mig av huvudbonader jag anser både är bra och snygga i sommar, och dessutom i alla prisklasser!

 

  1. Cos – 290kr

Jag börjar med min personliga favorit. Det är en enkel men stilren Bucket hat från Cos. Hatten är stor i storleken vilket gör att den skyddar ögonen lite extra från solen. Hett tips.

 

  1. Best Made Company – 600kr

Lyxig keps från japan, för ett överkomligt pris! Perfekt val om du vill ha en lite mer fin keps men fortfarande behålla den coola streetstyle looken.

  1. Gucci – 4400kr

Här kommer listans dyrgrip. Designerkepsar med loggor och print har varit en trend som hållt sig kvar i flera säsonger nu. En ny favorit är den här lite mer subtila (för att vara gucci) kepsen med broderi på sidan.

  1. Ralph Lauren – 1 699kr

En riktig bucket hat-klassiker är hattarna från Ralph Lauren, som även är kända för att de går att använda på två olika sätt genom att vända den ut och in.

  1. Stiksen – 1 499kr

En enkel och elegant keps från nya svenska märket Stiksen. Solklara valet om du vill ha en keps utan logor i fronten och som håller en bättre kvalité med tyger som merinoull.

  1. Stone Island Marina – 900kr

Italienska Stone Island har lyckats släppa huliganstämpeln och bärs nu flitigt av modeeliten. En simpel silhuett som funkar lika bra till skärgårn som till stan.

  1. Nike ACG – 300kr

ACG står för All Condition Gear, vilket stämmer bra överens med vad kepsen är just till för. Här är den ultimata kepsen för dig som ska på en lite mer äventyrlig semester.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-06-28 14:31