Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Hypade streetwear-märket Off White gör kollektion med svenska parfymmärket Byredo

Se det exklusiva samarbetet mellan det svenska parfymmärket Byredo och det trendiga streetwear-märket Off White här!

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-03-05 16:47  |  Lästid: 2 minuter

Off White har under det senaste året fullkomligen exploderat och är idag ett av de mest hypade modemärkena. Off White var till en början bara ett litet streetwear-projekt skapat av Virgil Abloh som då även hette Pyrex Vision. Pyrex blev en succsé och med intäkterna från projektet startade Virgil klädmärket Off White. Streetwearmärket har gått från att vara ett typiskt Tumblr märke till att säljas i världens mest anrika modebutiker. Idag bärs kläderna av de allra största artisterna världen över, och märket visar upp kollektioner på Paris modeveckor. I helgen lanserade märket en samarbetskollektion med det svenska parfymmärket Byredo.

Off Whites Herrvisning för hösten 2018 & Beyonce i en Off White Jacka

Elevator Music, är en samarbetskollektion skapad för Byredo tillsammans med kreatören och designern Virgil Abloh. Kollektionen består av Byxor, T-shirts, Väskor och självklart en doft som heter Elevator Music. ”Det här är första gången jag får designa något osynligt” – säger Virgil Abloh när han pratar om samarbetet med det svenska parfymmärket. Doften är skapat för att spegla den perfekt bakgrundsdoften, något som även går att jämföra med vad just hissmusik är, något perfekt i bakgrunden.

Kollektionen släpptes under gårdagen i Paris där den även säljs exklusivt, men det går redan rykten om en online-release senare i vår.

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar