Annons

Noel Montti
Noel Montti Berglind skriver om sneakers och streetwear för Café.

Annons
 

Jag besökte öppningen av Caliroots nya butik i Göteborg!

Under förra veckan tog jag mitt pick och pack och tre olika par sneakers och åkte ner till Göteborg för öppningen av Caliroots nya butik på Södra Larmgatan i centrala Göteborg. Butiken öppnades i fredags klockan 11 och bjöd på limiterade skosläpp och ett blandat utbud av lyxiga och högkvalitativa streetwear plagg till vardagligt workwear. Butiken är till för att serva alla streetwear- och sneaker-intresserade med att göra både kläder och kultur mer tillgängligt i en modern och inspirerande miljö och äntligen så har även Göteborg fått mer tillgång till sneakers och streetwear!

Annons

Mina favoritskor just nu – Sean Wotherspoon air max 97/1

Bland annat så erbjöds dem första kunderna möjligheten att kunna köpa ett par Sean Wotherspoon skor som enligt mig är ett av årets bästa par sneakers. Min kompis Fjodor stod för musik och jag njöt av att få mingla runt med personer från några av alla världens största sko och streetwear företag. Här kommer bilder från öppningen och några av mina favorit skor och outfits bland personerna på plats.

Övre raden: Balenciaga Triple S och Balenciaga Speed trainer. Nedre: Air Force 1 ACRNMY v1, Off White x Nike AJ 1,

Till vänster: Skjorta från Needles, Skor New Balance 990 v4, Höger: Byxa från Playboy, Skor Sean Wotherspoon AM 97/1

Höger mina favorit val från skohyllan, Vänster Michel Dida

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar