Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Joakim Lang är veckans bäst klädda på Caféstil!

"Känns inte supersmå solglasögon i färgat glas så 2017… eller, är det bara jag"

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-04-20 12:12  |  Lästid: 2 minuter

Joakim Lang heter sörmlänningen som är veckans bäst klädda på Café stil! Han har en stil som är enkel och modern, men han gillar att överraska både sig själv och andra med att ha något i sina outfits som sticker ut. Till vardags jobbar Joakim med Social Commerce i Stockholm. Han berättar för mig om att han är trött på trenden med supersmå solglasögon och att han har en seriös dröm om att en dag får vara med på Fångarna på fortet. Nedan kan du läsa mer om Joakim Langs stil och hämta insperation för vår och sommar outfits!

Vilket plagg lämnar du aldrig hemma just denna säsong? 

-Jag har blivit med väska så just nu har jag alltid med mig min magväska i en size bigger. Den sitter inte på magen utan hänger korsat från ena axeln och i den har jag allt som jag kan tänkas behöva, och lite till.

Beskriv din stil med tre nyckelord!

Enkel, min stil är lätt att förstå då jag lägger mycket fokus på bra basplagg som är sobra och nedtonade. Den är också överraskande för jag vill alltid pumpa upp med något extra och adderar ett utstickande plagg i färg eller med mönster. Modern! Jag klär mig inte klassiskt utan väljer många moderiktiga plagg och älskar att experimentera med dagens mode.

Vems stil inspireras du av ?

-Åh så svårt att välja en persons stil! Tror att jag inspireras mer av de personer som jag möter i olika sammanhang och sen av saker som jag upplever och ser. Filmen Call Me by Your Name inspirerade mig, den är fantastiskt vacker och min inspiration till sommargarderoben.

Vad är ditt senaste inköp? 

-Ett par Eytys Angel Canvas och så fyndade jag en fräck hawaiiskjorta från en lustig affär när jag firade in våren i Budapest. Den kommer verkligen att bli perfekt nu i vår och sommar.

Har du något speciellt modetips du skulle tipsa om? 

-Ni har alla hört det förr men mitt bästa modetips är ändå att klä sig i det man trivs i och att alltid vara sig själv. Jag menar, det lyser igenom när du är bekväm och inget är väl mer mode än att trivas i sig själv.

Vilken trend är du trött på?

-Känns inte supersmå solglasögon i färgat glas så 2017… eller, är det bara jag?

@cafestil är Instagramkontotkontot där du får stilinspiration från våra läsare, och från redaktionen. Noel Montti samlar de snyggaste stilarna utanför redaktionen i Stockholm och resten av landet – och välkomnar alla att tagga #cafestil eller @cafestil för att få en bild publicerad.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar