Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Kanye West är tillbaka och släpper 3 nya skor med Adidas – Få tag i ditt par redan imorgon

Kanye West har under det senaste decenniet producerat skor tillsammans med några av de största aktörerna inom modevärlden. Så som tidigare samarbeten med Nike, Louis Vuitton och Bape. Äntligen är Kanye tillbaka med ett nytt släpp tillsammans med Adidas.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2017-11-17 17:54  |  Lästid: 2 minuter

Är du sugen på ett par kommer förvarningen på en gång. De kommer tyvärr som alltid vara nästintill omöjliga att få tag på, så se till att ha plånboken i högsta hugg när du går in på adidas.se imorgon bitti.

Redan på lördag morgon så släpps den första modellen av de nya 350 v2 modellerna. Först ut är Yeezy 350 v2 ”frozen yellow”. Nytt för den här gången är att sulan har en Gummiliknande finish, Något som inte gjorts på någon 350 modell tidigare.

Yeezy 350 v2 ”frozen Yellow”

Yeezy 350 v2 ”Beluga 2” – Släpps den 25 november, perfekt till löningen nästa vecka om du inte skulle få tag på ett par under morgondagen.

Yeezy 350 v2 ”Beluga 2”

 

För dig som föredrar ljusare nyanser: 

Skulle du nu inte gilla någon av de tidigare alternativen eller inte hade turen vid din sida, så har du ett nytt försök redan den 16 december. Då kommer nämligen den sista av de 3 planerade Yeezy 350-skorna att släppas.

Yeezy 350 v2 ”Blue Tint”

*Tips: Får du inte tag på ditt par via adidas.se kommer din storlek troligtvis att finnas tillgänglig på PlugMePlease på söder i stockholm senare i veckan. Läs mer om PlugMePlease här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-11-30 16:13