Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Lista på helgens bästa sneakersläpp

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-07-08 13:53  |  Lästid: 3 minuter

Skor är det bästa jag vet, vilket naturligtvis betyder att jag älskar att prata om skor. Även tipsa om skor och rädda så många som möjlig från ”konsultdojjan” känns som en plikt jag måste utföra. Här kommer därför en sammanfattning på alla skor som är värda att spana in lite extra, som dessutom släpps i helgen. Viktigt att notera att skorna som nämns i listan är till störstadel limiterade och bör därför inte suktas på allt för länge.

 

  1. Nike Air Force Jester xx

En väldigt fin och modern tolkning av klassiska Air Force modellen. Att använda sig av just patch-work och omkonstruerade mönster och sömmar har blivit en stor trend och mycket tack vare Louis Vuittons nya designer Virgil Abloh.

  1. Yeezy 500

Hypen kring Yeezys verkar aldrig ta slut. Med nya färgkombinationer och modeller har Kanye West tillsammans med adidas lyckats skapa en hype och efterfrågan från ett rekord stor konsumentbas som börjar med kids runt 10år och sträcker sig upp till vuxna skosamlare. Det är därför viktigt att ha turen med sig om man vill lyckas fixa sig ett par nu på lördag när den senaste modellen I yeezy familjen – Yeezy 500 släpps i helsvart.

  1. AsicsTiger x Casio

Asics är kända för att producera några av de allra bästa skorna för dina fötter. AsicsTiger har tillsammans med streetwear favoriten Casio tagit fram en riktigt fin dadshoe-sko som dessutom går att para ihop med den flashiga klockan som ingår i samarbetet. G-shock är en stor favorit bland musiker, kändisar och kreatörer som inte vill ha något onödigt dyrt på armen.

  1. Adidas ZX500 RM

Även fast adidas ZX500 RM är en helt ny sko från adidas är den inte helt främmande för en person med öga för retrosilhuetter. Adidas har tagit en klassiks överdel och bytt ut den vanliga sulan emot en med BOOST teknologi för ökad komfort. Både snygg och användbar.

Extra:

  1. Adidas Originals Ground Cleat

Vi är mitt uppe i vad som kan vara det mest skrällfyllda men spännande VM:et på länge och jag är så otroligt peppad på de sista matcherna. Det har även fått mig att börja spela fotboll med alla mina polare igen, och därför måste jag lägga till ett par fotbollsskor som släpptes nu i veckan. Ett par fotbolls skor i ett retroutformande, som är perfekt om du ska göra en comeback.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-07-12 11:34