Annons

Noel Montti
Noel Montti Berglind skriver om sneakers och streetwear för Café.

Annons
 

Malcolm Brundin är veckans bäst klädda på #cafestil

“I mitt jobb får jag se kreativitet, variation och kombinationer av kläder som får en att gapa.” Berättar Malcolm Brundin som är veckans bäst klädda på #caféstil.

Malcolm Brundin har ett väl genomtänkt Instagramkonto som ger inspiration för många. Han gillar raka byxor, en välsittande skinnjacka och arbetar på NK Herrtrend i Stockholm. I mitt samtal med Malcolm berättar han att han influeras av sina kunder, har en försmak för det skräddade italienska modet och att han inte vill se tracksuits nästa säsong. Han berättar även en rolig anekdot om hur hans pappa har på kortare tid lyckats få mer Instagramföljare än han själv.

Annons

Vilket plagg lämnar du aldrig hemma just denna säsong?

– Min långa rock, Area coat från Hope. Älskar känslan jag får utav rocken.

Beskriv din stil med tre nyckelord! (svara i meningar)

– Min stil är som en Gott & Blandat-påse. Jag tar influenser från streetstyle, italienskt och avslappnat mode. Gillar att blanda för att förmedla känsla, inte genom färger men genom detaljer och beskärningar av plagg.

Vems stil inspireras du av?

– Jag tar inspiration från många men en person jag skulle säga har inspirerat mig mycket genom åren är bloggaren och modellen Robin Sebastian. Hans sätt att se trender långt före de händer och att han kör på sin egna idé. Men mina kollegor och kunder är min största inspiration. I mitt jobb får jag se kreativitet, variation och kombinationer av kläder som får en att gapa.

Vad är ditt senaste inköp?

– Min Area Coat från Hope, kärlek.

Har du något speciellt modetips du skulle tipsa om?

– Våga! För att självsäkerhet är bättre än en skräddarsydd kostym. Annars rakare byxor.

Vilken trend vill du inte se 2018?

– Tracksuits.

@cafestil är kontot där du får stilinspiration från våra läsare, och från redaktionen. Caféredaktionen samlar de snyggaste stilarna utanför redaktionen i Stockholm och resten av landet – och välkomnar alla att tagga oss på #cafestil eller @cafestil för att få en bild publicerad.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar