Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Malcolm Sanchez Adolfsson är veckans bäst klädda på #Cafestil

-”Jag vill inte se mer av Hypebeast stilen eller vad man nu kallar den.”

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-03-11 18:02  |  Lästid: 2 minuter

Veckans bäst klädda från vårt Instagramkonto Café stil är Malcolm Sanchez Adolfsson från sommarstaden Kalmar! Malcolm är 20 år och jobbar i sin farbrors klädbutik Selvage där de visar upp några av de hetaste modemärkena för Kalmars dryga 70 000 invånare. Malcolm berättar för mig att han tycker att det är kul att få arbeta med stora anrika modemärken även fast Kalmar kan ses lite som en småstad. Malcolm hämtar inspiration från kreativa personer och från modeskaparna Raf Simons och Demna Gvasalia (Balenciaga). Nedan kan du läsa mer om Malcolms stil och varför han älskar turtleneck-plagg.

Vilket plagg lämnar du aldrig hemma just denna säsong?

-Vi är ju mitt emellan två säsonger vädermässigt, så svårt att välja ett. Skulle nog säga en vanlig merinoull stickad-turtleneck för de kallare dagarna för att matcha under sina andra lager kläder. Sen när värmen kommer skulle jag nog säga den kortärmade skjortan!

Beskriv din stil med tre nyckelord! 

-Lager – Klär mig oftast med flera lager både för looken och temperaturen.

-Avslappnad – Klär mig oftast efter hur jag känner mig.

-Fantasifull – Blandar gärna olika designers och låter inget hålla tillbaka. Skapar ofta roliga kombinationer 🙂

Vems stil inspireras du av? 

-Skulle nog säga att Demna Gvasalia och Raf Simons är de största inspirationskällorna jag har, då jag beundrar deras grymma design. Framför allt grejen Demna har gjort med sin speciella design och hur han har förändrat hela modehuset Balenciaga (som är lite av en favorit nu). Bortsett från framgångsrika designers så finner jag inspiration hos kreativa människor på Instagram, speciellt @trendywubi.

Vad är ditt senaste inköp?

-Mitt senaste tillskott är faktiskt en gåva från mina goda vänner Per och Sinan som driver klädvarumärket Sefr Sefr. En kortärmad navy pinstripe skjorta i magisk kvalité. Men det senaste jag köpte själv är en vit t-shirt från Acne Studios med deras logga runt halsen.

Har du något speciellt modetips du skulle tipsa om?

-Skulle väl säga att man alltid ska klä sig i det man trivs i annars blir det aldrig bra. Stilmässigt gillar jag att ha en turtleneck under till det mesta jag har på mig.

Vilken trend vill du inte se 2018? 

-Hypebeast stilen eller vad man nu kallar den.

Något plagg du skulle vilja se mer av? 

-Jag älskar stora, tjocka och gubbiga sneakers så vill inte att den trenden/hypen ska dö.

@cafestil är Instagramkontotkontot där du får stilinspiration från våra läsare, och från redaktionen. Noel Montti samlar de snyggaste stilarna utanför redaktionen i Stockholm och resten av landet – och välkomnar alla att tagga #cafestil eller @cafestil för att få en bild publicerad.

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar