Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Marcus Winter är veckans bäst klädda på #Caféstil

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-02-18 15:18  |  Lästid: 2 minuter

Veckans bäst klädda på vårt Instagramkonto Café stil är Marcus Winter från Stockholm. Hans re-post slog like-rekord på Café stils Instagram och han är en av de i Sverige med flest eftertraktade och ovanliga streetwearkläder. På fritiden studerar Marcus ekonomi och jobbar med sin kompis Emilian i resell-butiken PlugMePlease på Södermalm i Stockholm. Marcus har en försmak för både Kanye West och Asap Nast, som båda har influerat nutida streetwearlooks med vintageplagg. Här kan du läsa om Marcus stil och tankar kring mode.

Vilket plagg lämnar du aldrig hemma just denna säsong? 

– Jag gillar inte att ha för stora jackor på vintern så jag brukar klä mig ganska lätt. Men brukar alltid ha någon vintage-tee som bas till det mesta.

Beskriv din stil med tre nyckelord!

– Bekvämt – klär mig alltid bekvämt.

– Växlande – kan variera min stil då & då. Klär mig beroende på min mood. Håller mig inte till en sak.

– Avslappnad – tänker inte så mycket på vad jag tar på mig.

Vems stil inspireras du av?

– Jag inspireras av allt möjligt och random personer. Dock om jag fick välja skulle jag säga att Ian Connor och Luka Sabbat är mest inspirerande just nu. Diggar också Asap Nast för hans love för vintage.

Vad är ditt senaste inköp? 

– Jag köper mycket hela tiden just för att sälja via min kompis Emilian Minas butik @PlugMePlease där jag bland annat jobbar lite med honom. Men mitt senaste inköp till mig själv var JW Anderson x Converse!

Har du något speciellt modetips du skulle tipsa om?

– Klä dig som du vill. Ta vara på thrift/vintage stores.

Vilken trend vill du inte se 2018?

– Nya och unga Hypebeasts (it’s getting out of hand), Triple S, Gucci trenden.

Vad vill du se mer av 2018?

– Jag skulle vilja se mer från Tom Sachs och Nike!

@cafestil är Instagramkontotkontot där du får stilinspiration från våra läsare, och från redaktionen. Caféredaktionen samlar de snyggaste stilarna utanför redaktionen i Stockholm och resten av landet – och välkomnar alla att tagga oss på #cafestil eller @cafestil för att få en bild publicerad.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-02-19 09:50