Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Tyler The Creators nya samarbate med Converse

Nu är den populära skomodellen GOLF le Fleur* - skapad av kända rap-artisten tillbaka!

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-04-25 23:34  |  Lästid: 2 minuter

Converse har haft ett väldigt imponerande år och har visat upp en rad unika och lyckade samarbeten med inflytelserika kreatörer, modehus och artister. Ett återkommande samarbete som alltid lyckas göra succé är samarbetet mellan skojätten och artisten Tyler The Creator. Nu är den populära skomodellen GOLF le Fleur* som är skapad av rap-artisten tillbaka.

Tyler The Creator är rap-artisten som lyckats bli bannlyst från Australien, är känd för sitt användande av svordomar och är en av anledningarna till att Supreme blivit så stort som det är idag. Tyler är även känd för sitt extremt kreativa sinne och har tillsammans med Converse skapat en sko som älskas av både unga och vuxna. Den nya kapselkollektionen som släpps idag är döpt till ”Mono” och består av GOLF le Fleur* sneakern i fem nya färger. Namnet ”Mono” kommer från den monokroma känslan och färgnyans skorna har.

Tyler är även turnéaktuell efter succén som följde hans senaste album ”Flower Boy” och kommer bland annat att spela i Aarhus, Danmark i sommar.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-04-26 11:30