Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Missa inte Sveriges största sneaker event nu på lördag!

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-05-25 13:14  |  Lästid: 2 minuter

För 12e året i rad anordnar Caliroots ett av Skandinaviens största sneaker-event för att köpa, sälja, byta och snacka om sneakers och streetwear. Om det är någon dag som du vill skaffa dig dina drömskor, eller varför inte en grym supreme t-shirt så är morgondagen din gyllene chans.

Jag har själv ställt ut och sålt kläder på swap meet sedan jag var 13 år, så jag kommer garanterat vara på plats tidigt även i år. Det du kan förvänta dig utav dagen är ofta; bra musik, skönt häng, massa kompisar på plats, roliga aktiviteter och framförallt massa sneakers. I år befinner sig swap meeten på Hotel At Six och öppnar klockan 12.00.

Eftersom jag nu har gjort det här i några år delar jag nu med mig av mina pro tips:

Var i tid: Om du vill ha en chans att köpa just ett specifikt hypat plagg i din storlek så gäller det att vara på plats i kön innan eventet startar.

Pruta: Att pruta på priser är inget skamligt att göra på loppisar. Gör det så gott du kan och jag kan lova dig att du kommer kunna gå hem med flera par skor och kläder för under tusenlappen.

Vatten och snack: Det här är främst tips till alla som ska ställa ut och som kankse tvingas stå själv ett tag. Se till att ha både snacks och dricka redo då det alltid är mycket folk omkring. Du kommer inte vilja lämna ditt bord med dyrbara saker bara för en liten cola eller så. Se även till att ha en kompis som kan komma och byta av dig om du måste springa på toa.

En sista titt: Det finns dem som väljer att inte lägga fram alla saker de har med sig från början, utan adderar plagg och sneakers allt eftersom. Det är därför alltid värt att ta en extra runda precis innan stängning för det är ofta då man kan plocka det där fyndet man senare pratar om i flera år.

Jag kommer vara på plats för att hänga med Sveriges Sneaker-Community, så om du har vägarna förbi, tveka inte att komma förbi och säg hej så kan vi diskutera sneakers!

Caliroots Swap Meet 2017: The Movie.

Calroots Swapmeet 2017 was a big success. Shout out to all sneakerheads that came by and of course all our partners who made this possible. See you all next year. Here is a recap of the day.

Posted by Caliroots on Monday, May 29, 2017

Dela på Facebook
Tweeta