Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Nike visar upp en helt ny Air Max

En förväntansfull tradition för skoentusiaster är att vid den här tiden på året vänta med spänning på vad Nike har för ny Air Max-modell att visa upp för 2018. Nu är den här och det vi får se är en helt ny vinkel på Air Max-skon – här är Air Max 270.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-01-09 20:00  |  Lästid: 2 minuter

Redan i höstas läckte det bilder på den uppdaterade versionen av Air Max 98, som också kommer att släppas till Air Max day i mars. Att 98:ans återkomst kommer bli en hit är redan givet, men om den nya Air Max-modellen kommer bli en lika stor succé kommer återstå att se.

Förra året fick vi se Vapormax-skon, en sneaker med en sula helt baserad på luft. För atleten och personen med öga för teknik var skon mer än en hit och något helt nytt på skomarknaden. Vapormax-skon togs inte lika väl emot av den vardagliga konsumenten och det är där den nya Air Max 270 kommer in i bilden.

Vad utmärker Air Max 270?

  • Air Max 270 är Nikes första livsstils-sko med air enhet. Även om Nike tidigare har designat Air-modeller specifikt för just livsstil, tex 1987 Air Safari, har alla dessa air-enheter ursprungligen skapats med löpning i åtanke. Air Max 270 är utformad med samma noggrannhet och med samma sportprestanda, men är designade för att uppnå kraven på slitage som uppstår i vardagen.
  • Skon är inspirerad av Air Max 93 och Air Max 180.
  • Den har den högsta plattformen för en Air Max sko – och är hela 32 mm hög.
  • Ett gammalt smeknamn, myntat av Nikedesigners, influerade 270 Monikerenheten 270 i namnet kommer från en intern Nike epitet för Air Max 93, och refererar till 270 graders synlighet i luftenheten.
  • Air Max 270-kudden ger den största möjliga volymförskjutningen för maximal luftkuddekomfort.

 

Sammanfattningsvis är Air Max 270-skon för dig som vill ha ett par allround-skor. Med en bekväm luftsula och material som kommer vara lätt att göra rent. Skon lanserar till Air Max Day som alltid är den 27 mars. Skulle du känna att du vill ha skorna tidigare kommer du kunna köpa de via Nikes app SNKRS redan den första februari.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-10 12:15