Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noah Thompson är veckans bäst klädda på #cafestil

”Det var verkligen intressant att få konversera i lugn och ro med en sån stor ikon” – Säger 17-åriga Noah Thompson när han berättar om tillfället då han fick träffa en av nutidens mest aktuella modeskapare.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2017-12-01 15:33  |  Lästid: 2 minuter

För er som inte är bekanta med Cafestil på Instagram, är det ett konto som vi använder för att lyfta fram några av Sveriges alla välklädda män i olika stilar. Vi vill erbjuda inspiration för alla och det gör vi bäst tillsammans med våra läsare! Se till att tagga din bild med #cafestil för att dela med dig av din outfit och för att få en chans att synas på vår Instagram och på cafe.se

Noah och Virgil Abloh i Nike Mars Yards

#cafestil är äntligen tillbaka och först ut som veckans bäst klädda är 17-åriga Noah Thompson! Noah studerar musikproduktion i Stockholm och har ett stort intresse för både mode och musik. Hans Instagram är fullproppad med stilinspiration, vi tog därför en pratstund med Noah för att diskutera hans stil.

Beskriv din stil med tre nyckelord?

-Avslappnad, Lätt tillgänglig och genuin!

Vilket plagg lämnar du aldrig hemma just denna säsong?

-Plagget jag aldrig lämnar hemma är nog min mockajacka från en second hand butik, som jag köpte denna höst. Stilmässigt funkar den med det mesta. Den är också varm och väldigt skön. 

Vems stil inspireras du av ?

 –På senaste tiden har jag inspirerats mycket av min flickvän för att jag vet att hon har ett bra öga för stil och vad som passar. Plus att jag bryr mig mycket om vad hon tycker är snyggt! På senaste tiden har jag även inspirerats mycket av två killar som heter @akinscollective på instagram. Då jag tycker dom har en väldigt mogen men fräsch stil och att dom alltid levererar stilrena bilder med avslappnade, men sjukt snygga outfits.

Vad är ditt senaste inköp? 

 –Mitt senaste inköp är ett par svarta Air Force 1 low, med vit sula!

Vi såg på din Instagram att du träffat kreatör- och modevisionären Virgil Abloh, hur var det?

-Att träffa Virgil var stort! Jag tycker det var intressant att han ville ta bild på mig och mina vänner, före vi hunnit fråga om en bild med honom. För han tyckte vi hade snygg stil. Det var verkligen intressant att få konversera i lugn och ro med en sån stor ikon. Han är väldigt trevlig och genuin, och tog sin tid att prata med oss, vilket jag uppskattar.

 

@cafestil är kontot där du får stilinspiration från våra läsare, och från redaktionen. Caféredaktionen samlar de snyggaste stilarna utanför redaktionen i Stockholm och resten av landet – och välkomnar alla att tagga oss på #cafestil eller @cafestil för att få en bild publicerad.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-12-01 16:59