Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Nu släpps det efterlängtade samarbetet mellan Virgil Abloh och Converse

Nu släpps Virgil Ablohs efterlängtade samarbete med Converse och så här gör du för en chans att få tag i ditt par.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-05-02 16:16  |  Lästid: 2 minuter

Virgil Abloh är idag den mest omtalade personen i modevärlden. Han har precis tagit över rollen som herrdesigner på Louis Vuitton och visade i veckan upp en sammarbetskollektion med IKEA. Nu har det äntligen blivit klart att den sista skomodellen av Virgil Abhlos skokollektion The Ten kommer att släppas.

Det är den ikoniska skomodellen Chuck Taylor 70s som fått en remake till en minst sagt unik verision. Skon som vid releasen förra året aldrig släpptes när resterande från samma kollektion gjorde, bidrog till en stor ryktesbildning om vad som faktiskt hände med skorna och om de någonsin skulle släppas. Men så i veckan gick Off-White ut med nyheten på Instagram om att skorna äntligen kommer att släppas. Kort därefter så bekräftade även Converse nyheten.

För att få tag på ett par av dessa super hypade skor så behöver du skriva upp dig för notis via Converses hemsida och det gör du här. Skorna kommer kosta 130$ vilket är runt 1000 kr och det gäller att vara riktigt snabb när man fått meddelande om att skorna har släppts, för dessa kommer sälja ut snabbt. Off White har nu även lagt ut en post på instagram där de berättar att även ett fåtal butiker kommer att sälja skorna från och med den 12e maj.

 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-05-02 16:18