Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Nya samarbetet mellan J.W. Anderson och Converse – en lekfull kollektion

Converse är tillbaka med ett nytt samarbete tillsammans med favoritdesigner Jonathan Andersson, - och det är inte leksaker som säljs.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-07-16 16:46  |  Lästid: < 1 minuter

Jonathan Anderson, eller som de flesta känner igenom honom – JW Anderson är designern som gång på gång lyckas överraska modevärlden med sin unika design. Tidigare samarbeten tillsammans med Converse har sett ut som diskokulor, varit eniga med naturen och Grid modellen har varit en instagram favorit länge nu. För det nya släppet mellan skojätten och den unga designern visas lite barnsligare skor upp, men det är inget som betyder att man inte vill ha de.

Skorna är svåra att missa och kommer i 4a olika utföranden. Det lackade lädret, gummisulan och de stora skosnörena gör skon så pass ungdomlig att man skulle kunna tänka sig att det skulle vara en leksak, eller varför inte ett konstverk? ”Toy”, som kollektionen heter, hämtar inspiration från våran ständiga besatthet av att alltid samla på oss saker och prylar för att kunna tillfredsställa ett barnsligt behov vi alla har.  Toy tillsammans med den nya färgen på favoriten Grid släpps på torsdag, den 19e juli på Converse.com och i utvalda butiker.

JWA x Converse “Grid”

Dela på Facebook
Tweeta