Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Populära Nike ACG är tillbaka med en kollektion utöver det vanliga!

Nikes populära överlevnadslinje All Conditions Gear – ACG visar upp sommarens nya kollektion.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-05-20 17:13  |  Lästid: < 1 minut

ACG är överlevnadsmärket som får dig att se snygg ut i tekniska plagg. Det innovativa Nike märket ACG har snabbt blivit ett uppskattat märke hos både mode- och funktionsintresserade konsumenter världen över.  Sommarens kollektion handlar mycket om att visa att funktionsplagg i Gore-Tex även kan vara användbart i varmt väder, och är inte bara funktionellt anpassat för kyla. Märkets kollektion har i vanlig ordning skapats och designats av den revolutionerande designern och kreatören Errolson Hugh – känd för sitt innovativa märke ACRNYM.

Förra året när ACGs höst- och vinterkollektionen presenterades visade märket för första gången upp en relativt färgstark kollektion. Utvecklingen av märket är något som Errolson och Nike har tagit vara på och den nya kollektionen är den mest färgstarka hittills.

Bland kollektionens nyckelplagg hittar du bland annat den klassiska Gore-Tex jackan i nytt utförande, ett par vattenresistenta shorts och underställsarmar. Kollektionen släpps online och i butik den 1a juni.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar