Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Richard Ntege är veckan bäst klädda på #Cafestil

"Jag väljer ett par Common Projects före Axel Arigato alla dagar i veckan"

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-03-16 13:56  |  Lästid: 2 minuter

Veckans bäst klädda på Café Stil är Richard Ntege från Stockholm! Richard är en glad och aktiv person som visar upp sin mixade stil på både Instagram och på Youtube där han driver en moderelaterad kanal. Richard hämtar inspiration från Japansk och Sydkoreansk streetwearkultur, men även från Youtube där han spenderar mestadels av sin vakna tid. Han säger att han skulle välja Common Projects skor före ett par Axel Arigato alla dagar i veckan och att han inte vill se Yeezys under 2018. Nedan kan du läsa mer om Richards stil och hur du enligt honom skapar en tidlös klädstil som inte behöver vara säsongsbaserad.

Vilket plagg kommer du aldrig att lämna hemma nu till våren ?

-När våren väl är här så kommer det utan tvekan vara min läderjacka ifrån Diesel. Känner mig bara så clean i den.

Beskriv din stil med tre nyckelord!

-Min klädstil är oversized, med en kombination av streetwear och skräddarsytt. 

Vems stil inspireras du av?

-Det känns allt för basic att säga Asap Rocky eller Kanye West, så jag skulle säga att sydkoreanska och japanska streetwear-kulturer samt youtube personligheter har inspirerat mig de senaste åren.
Varför Sydkorea och Japan, är bara för att jag blev trött på det europeiska modet. Jag sökte efter något nytt, något där passformaren och färgerna är annorlunda och är utöver det vanliga.
Måste även erkänna att det low-key fick mig att börja lyssna på sydkoreansk musik…

-Parallellt med det, så har jag youtubeat i 2 år och modet inom Youtube är en helt annan värld.
Namn som Sangiev, Magnus Ronning, Jacob Keller är bara ett litet urval av de jag följer dagligen som jag inspireras av.

Vad är ditt senaste inköp?

-Fick nyligen hem ett par jeans ifrån Mr. Completely jeans, och en T-shirt ifrån det coola svenska märket Adnym Atelier.

Har du något speciellt modetips du skulle tipsa om?

-Jag skulle säga att försök att titta på det som andra inte highlightar. Titta bort från det som är hype och ”inne”. Enligt mig, är det då du skapar en tidlös klädstil och som inte är säsongsbaserad.

Vilken trend vill du inte se 2018?

-YEEZYS!

Något plagg du skulle vilja se mer av?     

-Jag vill se mer av croppade plagg på män. Vet att bland annat Undercover har några tunga croppade sweatshirts ifrån deras tidigare säsonger. Det är något jag på sistone börjat digga fett mycket!

@cafestil är Instagramkontotkontot där du får stilinspiration från våra läsare, och från redaktionen. Noel Montti samlar de snyggaste stilarna utanför redaktionen i Stockholm och resten av landet – och välkomnar alla att tagga #cafestil eller @cafestil för att få en bild publicerad.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar