Annons

Noel Montti
Noel Montti Berglind skriver om sneakers och streetwear för Café.

Annons
 

Se de bästa skorna från året sneaker swap meet

För det 12e året i rad anordnade Caliroots sneaker swap meet, Skandinaviens största sneakerevent - och jag var självklart på plats!

Det var tidigt på lördagsmorgonen jag steg upp för att vara redo att vara en av de första på plats på ett av årets största sneaker event. Jag satte på mig ett par av mina favorit skor just nu, ett par Nike Zoom Fly SP som jag köpt i LA tidigare i år och hoppade på cykeln för att bege mig till At Six och sneaker swap meeten. När jag anländer är kön redan lång och jag får syn på flera av årtiondets mest hypade och eftertraktade sneakers.

Annons

Inne på swap meeten möts man av flera bekanta ansikten från Facebook alla sneaker-grupper. Det är en trevlig stämning och man börjar snabbt leta efter alla skor och plagg i just sin egen storlek för att kunna avgöra vad som årets fynd skulle kunna vara. Under dagen kunde man även få sitt hår klippt om man gick med på att få en adidas logga i nacken och vara med i en livepodcast om man så ville.

Här kan du se bilder på de snyggaste och coolaste skorna från årets event! Om vi inte sågs i år, hoppas jag att vi gör det nästa!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar