Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Se veckans bästa skosläpp!

Här tipsar jag om veckans bästa skosläpp!

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-08-03 10:41  |  Lästid: 3 minuter

Det är ingen nyhet för den med intresse för skor att det släpps mängder med snygga, hypade och eftertraktade skor varje vecka. På grund av detta är det lätt att man missar vad som släpps och särskilt nu under sommaren. Men med den här summeringen av veckans sneakerreleaser så ska det inte längre vara ett problem. Som alltid tipsar jag även om att ha huvudet på skaft, och hittar du ett par du verkligen vill ha är det viktigt att du är snabb med besluten innan skon och storlek tar slut. (De flesta skorna i listan släpps inte igen)

 

  1. Nike x Off White Presto

Varför inte börja listan med veckans absolut hetaste släpp. Det är den snabba löpskon som ingår i samarbetet mellan Virgil Abloh (Louis Vuitton/Off White) och Nike. Får du inte tag i ett par vid släppet under fredagen så hänvisar jag till facebooks sneakergrupper för bästa pris på andrahandsmarknaden.

  1. Adidas POD-s3.1

Den nya silhuetten från adidas togs emot positivt när den visades upp tidigare i år. Nu släpps en helsvart variant med vit sula, följt av en ljusare modell med gråvit överdel.

 

  1. Nike Zoom Fly SP fast

Här är min personliga favorit. Nike Zoom Fly SP är skon du vill ha om du gillar att springa och fortfarande vill ha ett par skor som är snygga, sköna och går att använda till vardags. När jag köpte mitt första par Nike Zoom Fly SP förändrades min syn på löpning och det blev helt plötsligt mycket lättare och roligare.

 

  1. Vans Valut UA Slip-on Van Gogh

Vans släppte precis en ny kapselkollektion med konstbaserade print på vans klassiska skomodeller, som de här Vans Slip-on skon med Van Gogh print.

 

  1. Y-3 Kaiwa

En sko för den som gillar lite mer tekniska kläder och uppskattar noggrannhet i design. Yohji Yamamoto och adidas har tillsammans skapat märket Y-3 som är känt för sitt unika sätt att designa och utveckla nya typer och looks av kläder och skor, som kommer från adidas.

 

  1. Puma Thunder

Puma Thunder är perfekt för den som gillar bulksko-trenden men som inte vill lägga flera tusen på ett par skor. Trenden blev stor med skomodeller som Raf Simons Ozweegos, Balenciagas Triple S och Kanye West Yeezy 500 och 700.

 

Noels skotips v.31

  1. Reebok Revenge Plus. 999kr

Här kommer mitt skotips som inte är baserat på släpp i veckan utan på ett par skor som jag tycker alla bör ha. Den klassiska Reebok Silhuetten har fina röda detaljer och funkar till alla stilar och outfits. Du kan köpa skon här.

 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-08-03 10:48