Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Simon Rah är veckans bäst klädda på #cafestil

”Jag beskrev min stil som Guccipunk i en intervju en gång, vilket har blivit ett stående skämt i punkscenen”. Berättar basisten Simon Bredenberg aka Simon Rah när han beskriver sin stil för oss.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-01-12 20:09  |  Lästid: 2 minuter

Veckans bäst klädda på #cafestil är Simon Rah och han är punkbasisten med bäst stil i Sverige den här veckan. Simon är uppvuxen i värmländska orten Hagfors men bor idag i Göteborg där han även jobbar som kock och modell. På lediga dagar spenderar Simon sin tid med att skatea och spela bas i bandet Eldstad. När vi pratar om hans tankar kring trender 2018, vill Simon att omatchade hypeplagg stannar kvar i 2017 och att man istället bär plagg som faktiskt passar. Läs mer om Simon Rah och hans stil här.

Vilket plagg lämnar du aldrig hemma just denna säsong?   

Någon form av väska, så man kan stoppa ner sina ytterkläder i något när man kommer in. Men väska kanske inte räknas som ett plagg, så in that case säger jag halsduk, som jag för övrigt tycker är ett av de absolut bästa plaggen.

Beskriv din stil med tre nyckelord! 

Jag beskrev min stil som ”Guccipunk” i en intervju en gång, vilket har blivit ett stående skämt i punkscenen som jag vanligtvis rör mig i. Jag är uppvuxen som skejtare sedan barnsben, så jag antar att jag kan bryta ner min stil till punk, skate och high end.

Vems stil inspireras du av?

A$AP Rocky. Väldigt få kan bära upp en mix av streetstyle och high-end på ett så bra sätt som han gör.

Vad är ditt senaste inköp? 

Ett par shorts från Gosha Rubchinskiy x Adidas -collaben. Ville egentligen köpa något från Burberry-collaben, men man har ju tyvärr räkningar som också måste betalas.

Har du något speciellt modetips du skulle tipsa om?

Sätt på dig det du tycker är snyggt. Vill du gå på krogen iförd en neonrosa nätbrynja så ska du gå på krogen iförd en neonrosa nätbrynja. Kan Peter Siepen så kan du.

Vilken trend vill du se 2018?

Kläder som sitter bra och normalt. Please.

Vilken trend vill du inte se 2018?

Att sätta på sig 5 svindyra plagg, som uppenbart inte matchar med varandra, enbart för att de är dyra, och sen bli hyllad för att ha ”bra stil”.

Foto vänster: Alexander Söderling, Höger: Klara Fowler

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-12 20:34