Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Smygtitta på skorna som släpps på Air Max Day 2018

Air Max Day är en av årets viktigaste dagar för en sneaker-entusiast. Den 26 mars är det därför viktigt att man sätter på sig sitt finaste par Air Max-skor.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-02-21 16:08  |  Lästid: 2 minuter

Årets Air Max Day ser ut att blir bättre än någonsin. Tidigare den här månaden höll Nike ett event i Shanghai där man visade upp de Air Max-modeller som är planerade att släppas i samband med årets Air Max Day. Bland paren som visades fanns flera efterlängtade favoriter.

Bland annat har Nike äntligen bekräftat att Virgil Ablohs version på modellen Air Vapormax nu kommer att släppas i både helvitt och i en svartvit version. Även Sean Wotherspoons superhypade Air Max 1/97 hybrid som röstades fram under förra året som vote forward-favorit släpps i en bredare upplaga. Vi kan även se fram emot en annan hybrid, då en sko som är en blandning mellan den klassiska modellen Air Max 97 som istället för den klassiska sulan för 97or, har fått en Vapormax-sula. Även min personliga favorit Air Max 93 gör en comeback under Air Max Day 2018. Här kan du se de par som släpps i samband med årets Air Max Day.

Vapormax “Virgil Abloh” all white

Air Vapormax “Virgil Abloh”

Air Max 1/97 Sean Wotherspoon

Air Max 97 Vapormax

Air Max Animal Pack

Air Max 93

Air Max 180

Vapormax 2.0

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-02-22 14:43