Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Noel Berglind

Supreme släpper kollektion med Comme des Garçons

Supreme presenterar den nya kollektionen tillsammans med Comme des Garçons. Samarbetet kommer bli ett av årets mest eftertraktade släpp.

Noel Montti Berglind  |  Publicerad 2018-09-10 15:00  |  Lästid: 2 minuter

Under måndagsförmiddagen offentliggjorde Supreme det nya samarbetet tillsammans med Comme des Garçons. Senaste gången skejtmärket och anrika modemärket samarbetade tillsammans var för vårkollektionen 2017.

För årets kollektionen har man tagit fram en kollektion som består av klassiska basplagg som behåller den twistade designen-typen som går att hitta i samtliga linjer från Comme des Garçons.

Nyheten om samarbetet blev snabbt den mest klickade modenyheten internationellt och vi kan vänta oss att kläderna släpps online på både Supreme och Dover Street Market klockan 12.00 på torsdag. Favoriterna från kollektionen förväntas bli Boxlogo-tröjorna, byxorna, skinnjackan och självklart Nikeskorna (notera att Air Force 1-skorna inte släpps förrän i november).

Är du sugen på att köpa något från kollektionen är mitt tips att vända sig direkt till Dover Street Markets hemsida med plånboken i högsta hugg när släppet äger rum.

Läs om gubbarnas känga till Supreme som blev en viral succé.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-09-10 16:06